Back to All Events

Informatiebijeenkomst programma Start met Groei.

Zelfstandig ondernemerschap vraagt meer kennis en vaardigheden dan alleen passie voor een bepaald vakgebied. Ondernemen is een spel en doet continu een beroep op creativiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Om dit spel succesvol te spelen is het van belang dat de speler zichzelf goed kent, de spelregels bekend zijn en de score gemeten kan worden. Er zijn vele coaches, trainingen en opleidingen die zich richten op ondernemers. Deze zijn vaak gefocust op één facet van het ondernemerschap.
Start met Groei biedt een allround ondernemerschapsopleiding voor recent gestarte ondernemers die toe zijn aan de next step.

De kracht en effectiviteit van de opleiding ligt in de veelzijdigheid van de opleiding.
De training wordt gegeven door ervaren ondernemers en is opgebouwd uit inspirerende bijeenkomsten, een online activatie- en motivatie-platform waarin informatie en opdrachten worden gedeeld en individuele coaching voor iedere deelnemer. 

Wat levert start met groei op voor een ondernemer? Start met groei biedt gestarte ondernemers zakelijke en persoonlijke groei waarmee zij de next step kunnen zetten in het ondernemerschap door het bieden van een intensief programma dat bestaat uit: masterclasses, opdrachten, waardevol lesmateriaal, intervisie, on- en offline coaching en netwerken. 

Meer weten? Meld je dan aan voor de  gratis informatieavond op 6 februari van 19.30u tot 22.00.  Dit kan door een bericht te sturen via de contactpagina op deze website. 

Meer informatie is ook te vinden op de website van start met groei