Back to All Events

Startersdag Alphen aan den Rijn

  • Welland College Kalkovenweg 62 Alpen aan den Rijn Nederland (map)

Op maandag 3 december organiseert Startersdagen.com de Startersdag in Alphen aan den Rijn. Ik ben daar samen met Daphne Lie aanwezig om ons programma “Start met Groei” te promoten. Dus wil je daar meer over weten? Kom langs. De toegang is gratis.

Je kunt alvast oriënteren op ons programma via deze link.

Wil je meer informatie over het programma van de startersdag van 3 december of wil je jezelf aanmelden klik dan hier.

Keynote speaker Mark Tuitert

Olympisch kampioen schaatsen Mark Tuitert spreekt deze avond gepassioneerd over ‘dromen’ en ‘sterker worden door tegenslagen’. Mark stond te boek als het grootste schaatstalent ter wereld, maar valpartijen, ziekte en persoonlijke worstelingen voorkwamen een glansrijke weg naar de top. Hij greep de kans om zijn talenten op ander gebied in te zetten. Na afronding van zijn opleiding ‘Sport, Business en Leadership’ stortte hij zich vol op het ondernemerschap. Hij weet als geen ander hoe het is om keuzes (durven) te maken en je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Hoe hij een druk privéleven met een succesvol zakenleven combineert, vertelt Mark je graag tijdens zijn presentatie.

Waarom naar de Startersdag Alphen aan den Rijn?

Welke starter ben jij? Nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie groeiende start-up onderneming? In welke fase je ook zit, de startersdag in Alphen aan den Rijn zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap. Herken jij jezelf in onderstaande greep van voorbeelden waar je als startende en groeiende ondernemer mee te maken krijgt? Meld je dan ook aan voor de startersdag!

(bronvermelding: www.startersdagen.com)