DISC Teamdagen

 

Heb jij geen zin in een saaie “dag op de hei” maar wil je wel samen met jouw team actief aan de slag met een afwisselend programma waarin samenwerking en communicatie centraal staan? Dan zijn deze unieke teamdagen echt iets voor jullie!!

Teamdag DISC met bakworkshop

Teamdag

Heel het team bakt!

We beginnen de dag met een uitleg over de DISC model aan de hand van stellingen. Ook gaan we aan de slag met de DISCoveryMAP. Jullie  leren hoe je verschillende gedragsstijlen kunt herkennen en hoe je het beste met  de verschillende stijlen kunt communiceren.

Met deze tips ga je direct aan de slag. Jullie gaan namelijk Team Taart Builden.

Locatie van deze workshop: De Riga Ranch (Adres: Blokland 56 2441 GG Nieuwveen)

Teamdag DISC en Varen op de Nieuwekoopse plassen

Teamdag

Natuurlijk DISC!

De ochtend van deze dag staat in het teken van gedrag. Met behulp van het DISC model wordt zichtbaar welke gedragsvoorkeuren er in jouw team aanwezig zijn.

's Middags maken we een vaartocht over de Nieuwkoopse Plassen en kom je meer te weten over het gedrag en de leefgewoonten van otters en andere dieren in en rondom de Nieuwkoopse Plassen. Waar mogelijk leggen we een link met het menselijk gedrag. 

Locatietip: De Blauwe Meije (Adres: Meije 300, 3474 MD Zegveld)

Teamdag DIC en stijladvies

Teamdag

DISC & Stylingadvies 

Wil je in één dag leren hoe je met effectieve communicatie en de juiste uitstraling, de teamdoelen beter en sneller kunt bereiken? Dan is deze teamdag écht iets voor jou en je team.

Het eerste deel de dag staat in het teken van ieders persoonlijke gedragsstijl. Tijdens het tweede deel van de dag ontdekt je hoe kleur en uitstraling bijdragen aan succes!     

Deelnemers geven deze dag gemiddeld een 8,4.     

Voor deze dag werken wij samen met imago en kledingcoach Jolanda Moerings. 

Echt hartverwarmend hoe jullie zo snel de pijnpunten boven water kregen. Top dag
— Carla Alderden (Hoofd zorg & welzijn bij de Meerwende)