Welkom op de website van Phoocus

 

Phoocus staat voor focus aanbrengen in organisaties, in projecten en/of in teams. 
Open, analytisch, gestructureerd, en oplossingsgericht werken met aandacht voor dat wat mensen beweegt. 
Dat is wat opdrachtgevers van Phoocus kunnen verwachten. 

projectmanagent.jpeg

Projectmanagement

Elk project is anders. De aanpak verschilt per opdracht. 

Door goed te luisteren naar de ambities van mijn opdrachtgever, door structuur aan te brengen, door heldere communicatie en door vragen te stellen die een organisatie verder helpen weet ik snel de juiste koers te vinden om tot resultaat te komen. 

Namens mijn opdrachtgevers WUR en de Nederlandse Fruittelers Organisatie ben ik mede initiatiefnemer van het project FRUIT 4.0. Dat is een project waarin telers, onderzoekers, techniekbedrijven en de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen met behulp van nieuwe technologie en datamanagement voor een duurzame productie en optimale oogst zorgen. Dit project was genomineerd voor de Computable Awards 2018, als beste ICT-project van het jaar in het MKB.  Daar ben ik samen met het hele projectteam super trots op! Op 30 oktober 2018 werd duidelijk dat we een mooie 2e plaats hebben gehaald.

Meer weten over het project, kijk dan dit 1 minuut durende filmpje

teamcoaching.jpeg

Teamcoaching

Ik geloof dat teams veel kunnen bereiken door elkaars talenten en drijfveren te benutten. Door oog te hebben voor elkaars belangen en door vanuit een gedeelde visie te werken aan heldere doelen, wordt succes verterkt.

Bij het coachen van teams richt ik mij op het laten ontstaan van beweging die dat mogelijk maakt.

Ik maak graag gebruik van DISC. Deze praktische methode helpt u bij het vergroten van inzicht in uzelf en in de communicatie en samenwerking met anderen.

Ik maak graag gebruik van DISC. Deze praktische methode helpt u bij het vergroten van inzicht in uzelf en in de communicatie en samenwerking met anderen.

training.jpeg

Training

Mijn trainingsaanbod bestaat uit programma’s en workshops gericht op effectiviteit van teams, ondernemers en organisaties.  

Meestal werk ik incompany. 
Voor een aantal workshops en het programma “Start met Groei” is individuele inschrijving mogelijk.

Meer weten over “Start met Groei”?
Bekijk onderstaand filmpje:

StiR is een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.

StiR is een onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland.