Introductie workshop
Verbindende communicatie

Verbinding.jpg

Praktische informatie Introductie workshop:

Prijs p.p.   : € 125,- excl. 21% BTW
                   inclusief catering en materialen.

Locatie     : De Kapberg (Bij de Zevensprong)
                   Noordenseweg 23, 2421 XW Nieuwkoop     

Datum      : dinsdag 10 september 2019 van 13.00u tot ca. 17.00u

Download hier de flyer.  

Workshop in samenwerking met Sandra van Loenen Training & Coaching.

Op 16 oktober 2019 van 13.00u tot ca. 17.00u organiseren wij voor deelnemers die de introductieworkshop al gedaan hebben een oefenmiddag verbindende communicatie. De prijs voor deze oefenmiddag is gelijk aan de prijs van de workshop. Boek je ze allebei tegelijk dan betaal je geen € 250,- maar € 200,-

Eerdere deelnemers geven deze workshop gemiddeld een 8. Enkele reacties:

Zeer goede workshop, met leerzame oefeningen voor de praktijk.”

”Ik vond het erg leerzaam. Het was leuk om dit te doen in een kleine groep. De oefeningen waren prima evenals de gebruikte hulpmiddelen.

 


 

Wil je vaardig worden in het voeren van lastige gesprekken? Dan is deze workshop iets voor jou! 

We leggen we je de 4 stappen van verbindende communicatie ofwel geweldloze communicatie uit.
Ook ga je oefenen met situaties uit je eigen praktijk.
Het resultaat? Meer begrip, minder ergernis en minder energieverlies. 


Toelichting: 
Regelmatig krijgen wij de vraag hoe kan ik beter omgaan met minder gemotiveerde collega's, weerstand op de werkvloer of ongewenst gedrag. Stuk voor stuk lastige situaties waar onnodig veel tijd en energie in verloren gaat.
Als we inzoomen op voorbeelden merken we dat dergelijke situaties vaak ontstaan omdat aannames over en weer snel gemaakt zijn of een oordeel snel gegeven is.
Het is voor bijna iedereen lastig om in moeilijke situaties goed te blijven luisteren, neutraal te blijven en tot de kern door te dringen van wat er écht speelt. Wat er écht speelt wordt namelijk vaak niet gezegd maar is onderhuids wel voelbaar. 

Wij helpen je om op basis van feitelijke waarnemingen een gesprek te beginnen over die dingen die je lastig vindt om te bespreken. Vervolgens dagen wij je uit te zeggen wat je bij de situatie voelt (wat je raakt) en wat je écht zou willen. Zonder oordeel! Een hulpmiddel daarbij zijn de stappen van verbindende communicatie.

Marshall Rosenbergs dynamische communicatie-technieken (lees Geweldloze Communicatie) transformeren potentiele conflicten tot vreedzame dialogen. U leert met deze technieken onenigheid op te lossen en tot liefdevolle relaties te komen met uw gezin, vrienden en andere mensen in uw omgeving.
— John Gray, auteur van Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus.