Phoocus werkt met name op het gebied van coaching samen met verschillende partners. Op deze pagina leest u hier meer over.

Partner van Werkassist

werkassist

Werkassist is een bureau dat organisaties ondersteunt in alles wat met het managen van personeel te maken heeft. Hieronder valt ook het het ontwikkelen van een plezierig werkklimaat en het begeleiden van werknemers die niet op hun plek zitten. Sinds 2017 is Phoocus aan Werkassist verbonden als DISC-consultant en teamcoach. 

Werkassist gelooft dat goed functionerende teams essentieel zijn voor tevreden klanten en een renderend bedrijf. Als u uw team effectiever wilt laten werken, raden zij aan een DISC-analyse te doen. Deze analyse brengt nauwkeurig het gedragsprofiel van uw medewerkers in beeld. Daar zitten flink wat voordelen aan.
— Bart Duijst, eigenaar van Werkassist

start met groei 

Start met Groei

In december 2017 lanceerde ik met Daphne Lie (eigenaar van D-Ly Business) Start met Groei.

Wij kennen elkaar van verschillende ondernemersnetwerken. Wat ons bindt, is dat we beide zijn opgegroeid in een ondernemersgezin én we beide passie hebben voor gefocust en koersgericht ondernemen.
Samen zetten wij ons netwerk, onze kennis en onze ervaringen in om ondernemers te helpen met zakelijke en persoonlijke groei.


Phoocus
& Van Loenen

Brochure Verandering op het werk.png

Samen met Sandra van Loenen training en coaching heb ik workshops en trainingen voor teams ontwikkeld.
Sandra is opleidingskundige en heeft veel ervaring als trainer en coach voor zowel teams als individuen. Samen laten wij medewerkers hun talenten inzetten om te komen tot betere samenwerking en betere resultaten. Ons motto "ga uit van eigen kracht en denk in mogelijkheden.”

Wij zijn beide gecertificeerd DISC Consultant.