Even voorstellen

Mijn naam is Patricia Hoogervorst. Ik heb Bedrijfskunde en Agribusiness gestudeerd aan de Hogeschool Delft. Ook ben ik opgeleid tot teamcoach bij de School voor Coaching en heb ik meer dan 25 jaar ervaring in managementfuncties in de food en agribusiness.

Een belangrijk deel van mijn loopbaan heb ik gewerkt bij The Greenery BV. Ik maakte daar onder andere deel uit van het managementteam van een productunit.  Een aantal jaren geleden koos ik voor het ondernemerschap. Vanaf die tijd werk ik als projectmanager en teamcoach voor diverse opdrachtgevers zowel binnen als buiten de agrarische sector. 

Naast mijn loopbaan heb ik diverse bestuursfuncties bekleed binnen en buiten de food- en agribusiness. Meestal in de rol van voorzitter of secretaris. Momenteel ben ik bestuurslid van de ondernemersvereniging van Nieuwkoop (V.O.N.), voorzitter van de ZZP afdeling van V.O.N. en bestuurslid van de Stichting Kinderopvang Liemeer. 

Mijn werkervaring in combinatie met mijn opleiding en bestuurlijke ervaring maakt dat ik beschik over een brede kijk op business development, organisatieontwikkeling, verenigingsmanagement en (bestuurlijke) samenwerking. 

Bezoek de pagina "ervaring" voor een overzicht van opdrachten en opdrachtgevers, bestuurlijke ervaring en netwerken waarbij ik ben aangesloten. 

Patricia Hoogervorst.jpg
“Veranderen en vernieuwen roept vaak weerstand op. Maar als je luistert, mensen meeneemt in het proces, structuur aanbrengt en gebruik maakt van beschikbaar talent dan geeft veranderen vooral nieuwe energie. 

Door als team de richting te bepalen en door gezamenlijk inhoud te geven aan wat je moet doen om op koers blijven kun je ook samen successen vieren. Ik laat teams graag ervaren dat zij met een helder doel voor ogen samen verder komen dan alleen.”
— Patricia Hoogervorst