Programma opbouw


Start met Groei bestaat uit :
- Masterclasses
- Workshops
- Waardevol lesmateriaal
- Intervisie
- Coaching
- Netwerken

Data masterclasses 2019 (gehele dag)
vrijdag 18 januari “De basis goed geregeld”
vrijdag 15 februari “De toekomst start vandaag”
vrijdag 29 maart “Toekomstplan presenteren en afsluiting”

Data workshops 2019 (avond)
maandag 29 januari “DISC”
maandag 4 februari “Grip op financiën”
maandag 11 maart “Online marketing”

Start met Groei
biedt ondernemers zakelijke en persoonlijke groei


Ondernemerschap vraagt meer kennis en vaardigheden
dan alleen passie voor een bepaald vakgebied. Ondernemen is een spel en doet continu een beroep op creativiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.
Om dit spel succesvol te spelen is het van belang dat de speler zichzelf goed kent, de spelregels bekend zijn en de score gemeten kan worden.

Er zijn vele coaches, trainingen en opleidingen die zich richten op ondernemers. Deze zijn vaak gefocust op één facet van het ondernemerschap. Start met Groei biedt een allround ondernemerschapsprogramma voor ondernemers die toe zijn aan de volgende stap. De kracht en effectiviteit van het programma ligt in de veelzijdigheid. Het begint met een waardevolle persoonlijke analyse.
De inspirerende masterclasses en workshops worden gegeven door ervaren ondernemers. En iedere deelnemer krijgt gedurende de masterclasses persoonlijke coaching zodat deze het optimum uit het programma haalt.
Geen lang traject, maar binnen drie maanden de stappen zetten om de vaardigheden en een actieplan te hebben om jouw onderneming te laten groeien.