Maak kennis met "De kracht van kleur bekennen"!

DISC: Meer begrip en betere communicatie binnen teams!


Samen kom je verder dan alleen is één van mijn motto's. Dat is één van de redenen waarom ik teamcoach ben geworden en waarom ik werk met DISC.

DISC beschrijft vier fundamentele temperamenten die ieder mens in meer of mindere mate in zich heeft. De verschillende temperamenten samen vormen jouw unieke karakter. DISC plaatst mensen niet in een hokje. Wel helpt DISC om jezelf nog beter te leren kennen en om anderen beter in te kunnen schatten. Als je beter weet wat jijzelf en anderen in jouw team nodig hebben om beter samen te werken ontstaat al snel een betere sfeer en meer productiviteit. DISC is daarom uitermate geschikt om in te zetten bij het coachen van teams.  Het resultaat! Meer begrip en betere communicatie binnen teams!

DISC

Gratis kennismakingsworkshop! 


Tijdens de workshop laten wij (Sandra van Loenen en ik) je graag ervaren wat DISC voor jouw team kan betekenen. We zetten daarvoor onder andere onze  DISCoveryMAP in. Op deze landkaart zijn de DISC-stijlen in aansprekende termen uitgewerkt. Door op de kaart te gaan staan beken je kleur en kom je meer te weten over de vier DISC stijlen.

Wil je weten wat het inzetten van DISC voor jouw team kan betekenen? Meld je dan aan voor onze gratis inspiratiebijeenkomst op 18 oktober 2017 vanaf 19.00u  bij WerkAssist (Zwarteweg 110D Aalsmeer) Dit kan door een berichtje te sturen via de contactpagina. Wil je eerst meer informatie? Download dan hier de uitnodiging.